Arepitas de yuca

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arepitas de yuca

I'm and then happy to share with you this super easy Dominican dish of arepitas de yuca. I withal remember when I was younger and all the same living with my parents, that my mom would e'er brand this. At showtime I didn't similar it  considering I thought the anise seeds that it has was too powerful but then with time, I came to honey it! These arepitas de yuca is the perfect party appetizer and side dish because information technology literally just takes minutes to make and set up. Dominicans usually make arepitas de yuca as a side dish to savor with their rice, beans, salad and stewed chicken. It'southward delicious!

The star of this quick Dominican appetizer is not the yuca (cassava) every bit yous might accept thought, just instead is the anise seeds that it has in it. The seeds are rich and powerful  in flavor and a must if you lot really want that authentic  Dominican arepitas de yuca season. Now, if you simply practise not like the anise seeds and then do non add it, it will still taste delicious! You can purchase the anise seeds in any supermarket and if y'all cannot discover it, but ask the clerks to aid y'all. You won't be disappointed.

Now, allow'south start with this super duper piece of cake Dominican arepitas de yuca or simply yuca fritters, so you can be that close to trying it out for yourself. I know y'all will dearest it merely as much as my family does 🙂

Estoy tan feliz de compartir con ustedes este plato súper fácil Dominicano de arepitas de yuca. Todavía recuerdo cuando era más joven y todavía vivía con mis padres, que mi madre siempre lo hacía. Al principio no me gustaba porque pensé que las semillas de anís lleva adentro era demasiado poderoso, pero luego con el tiempo, llegué a amarlo! Estas arepitas de yuca es el aperitivo perfecto para cualquier fiesta y guarnición perfecta, ya que, literalmente, sólo toma unos minutos para hacer y preparar. Dominicanos suelen hacer arepitas de yuca como guarnición para disfrutar con su arroz, frijoles, ensalada y pollo guisado. ¡Es delicioso!

La estrella de este rápido aperitivo Dominicano no es la yuca como usted podría haber pensado, pero en cambio es las semillas de anís que tiene en ella. Las semillas son ricas y poderosa en sabor y una necesidad si usted realmente quiere  el auténtico sabor Dominicana de arepitas de yuca. Ahora, si usted simplemente no le gusta las semillas de anis entonces no lo agregue, seguirá siendo united nations sabor delicioso! Usted puede comprar las semillas de anís en cualquier supermercado y si no lo encuentra, simplemente pedir a los empleados para ayudarle. Usted no será decepcionado.

Ahora, vamos a empezar con este Super fácil  arepitas de yuca por lo que puedes estar tan cerca de probarlo por ti misma. Yo sé que les encantará tanto como a mi familia 🙂

Arepitas de yuca

Recipe Type: appetizer/side dish

Cuisine: Dominican

Author:

Prep time:

Melt time:

Full time:

Quick and delicious Dominican arepitas de yucca. / facil y delicioso arepitas de yuca

  • i yuca (cassava) / ane yuca
  • one/ii tablespoon of saccharide / 1/2 cuchara de azucar
  • i/2 tablespoon of anis seeds / 1/2 cuchara de semillas de anis
  • i/2 tablespoon of butter / 1/2 cuchara de mantquilla
  • i egg / 1 huevo
  • one teaspoon of table salt / 1 cucharadita de sal
  1. Offset pare the yuca and using a grater, grate the yuca(cassava) / con united nations rallador comienza a rallar la yuca
  2. – In a bowl mix in all of the ingredients together including the grated yuca. mix well and set aside./ en un bol, mezcle todods los ingredintes incluyendo la yuca, y mezclar muy bien.
  3. – In a skillet add oil to fry the yuca, at present with a spoon, scoop a pocket-size corporeality of the yuca mixture and place information technology in the hot oil, then press down with the spoon. Practise this pace to each yuca fritter.Fry for a couple of minutes on each side (about 1 to 2 minutes). When you lot encounter the edges is turning a nice brown color, flip to other side. Then place it on elevation of newspaper towels and so it tin can absorb the oil. bask!
  4. -En una sartén añadir el aceite para freír la yuca, ahora con una cuchara, coja una pequeña cantidad de la mezcla de yuca y colocarlo en el aceite caliente, a continuación, presione hacia abajo con la cuchara. Hacer este paso para cada arepita.Freir las arepitas de yuca durante un par de minutos por cada lado (como ane a 2 minutos). Cuando vea los bordes se está convirtiendo united nations color marrón agradable, dar la vuelta al otro lado. Luego se coloca en la parte superior de las toallas de papel para que pueda absorber el aceite. ¡Disfruta! /

Serving size: 2 to 4

3.5.3208

arepitas de yuca

I hope yous enjoyed this delicious recipe and I hope you tin can give information technology a effort.

Espero que le haya gustado esta rica rceta y que lo puedas hacer.

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Source: https://www.stressfreemommies.com/2016/09/arepitas-de-yuca/

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